GSC/ODS en Kelme verlengen sponsorcontract

Nieuwsbericht van de site bij GSC/ODS

Het contract met onze kledingleverancier Kelme is met vier jaar verlengd. Sinds 2013 is het van oorsprong Spaanse sportmerk de vaste kledingpartner van GSC/ODS. Het bestuur vindt het belangrijk, dat alle spelende leden, van de mini’s tot en met de lagere senioren, in een zelfde, herkenbaar tenue actief zijn.

Deze zomer loopt het kledingcontract af en dus heeft de club een aantal opties bekeken voor een nieuw contract. Op basis van kwaliteit, levertijd, betrouwbaarheid en kosten kwam Kelme voor ons opnieuw als beste optie uit de bus.

Vanzelfsprekend is ook Kelme blij. “De verlenging van ons partnerschap geeft aan dat wij op een juiste manier invulling hebben gegeven aan de behoefte van de vereniging en wij zijn er trots op dat wij dit ook de komende jaren kunnen doen”, laat Anil Bandhoe van Kelme ons weten. Om de blijheid te accentueren schonk hij het eerste elftal vorig weekend de wedstrijdbal voor het thuisduel met Oosterhout.

We maken alle spelende leden er nog eens op attent, dat zij op wedstrijddagen op onze velden alléén sportkleding van Kelme mogen dragen. Indien een sponsor één van onze teams wil steunen dient de aankoop van tenue’s, trainingspakken, tassen e.d. ook nog altijd te gaan via de sponsorcommissie!