KELME & QUICK BOYS VERLENGEN PARTNERSCHAP

Kelme is ook de komende jaren de kledingsponsor van kvv Quick Boys. Vandaag bereikten de partners overeenstemming om de bestaande sponsorovereenkomst voor meerdere jaren te verlengen. Kelme is sinds 2007 de vaste kledingpartner van Quick Boys.

Martin Haasnoot, Commercieel manager, sprak zijn tevredenheid uit over de samenwerking met Kelme. “Naast de mooie collectie van Kelme is er ook een juiste invulling gegeven aan de behoefte van de vereniging. In ons geval was dit uniformiteit binnen de vereniging en met PéPé kledingplan geeft dit elke zaterdag een mooie uitstraling. Wij zijn heel tevreden met Kelme als kledingpartner en zijn ervan overtuigd dat we elkaars krachten versterken. We verheugen ons erop dit positieve effect de komende jaren voort te zetten”, zegt hij.

Ook Simon Kalika, Algemeen directeur van Kelme, is blij met de verlenging van de overeenkomst. “Quick Boys is een professionele en stabiele partner in het amateurvoetbal. Het klikte vanaf het eerste moment en onze kernwaarden en ambities liggen dicht bij elkaar. In de toekomst willen we dit graag samen blijven uitbouwen.” Buiten het feit dat Quick Boys een van de grootste amateurclubs van ons land is, vinden wij het belangrijk om de vereniging op een juiste manier te ondersteunen.