Nieuwe collectie | Pre - order

 

Kelme is het snelst groeiende sportmerk op dit moment. De invloed van Kelme in China begint grootse vormen aan te nemen, wat resulteert in kwalitatief hoogwaardige producten voor jong en oud. De laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen, designs en afwerkingen zijn verwerkt in de nieuwe collectie. Wij geven je de kans om alvast artikelen van de nieuwe collectie te bestellen. Dit kan door een pre-order te plaatsen. In februari 2018 worden al pre-orders uitgeleverd! 

Hoe plaats ik een pre-order?
Je kunt op de webshopt een pre-order plaatsen. Het pre-orderen gaat vrijwel hetzelfde als het bestellen van een ander artikel. Na het afrekenen ontvang je een bevestiging via e-mail. Zodra het artikel in februari verzonden is, ontvang je wederom een e-mail. Als je je pre-order wilt annuleren kun je contact opnemen met onze Afdeling Klantenservice op telefoonnummer 0180-528 585.

Welke voordelen biedt pre-orderen?
Wij bieden leuke pre-orderbonussen voor klanten die er heel snel bij zijn. Deze bonussen staan vermeld in onze maandelijkse nieuwsbrief. En uiteraard bent u ook de eerste die in de nieuwe collectie van Kelme loopt, welke dit seizoen uniek is!